Over BHC Dienstverlening

Wie zijn wij

Een professioneel schoonmaakbedrijf uit Nijmegen en Wijchen. BHC Dienstverlening is al jaren een betrouwbare partner voor alle vormen van schoonmaakonderhoud. 

Elke schoonmaakuitdaging gaan wij met veel enthousiasme tegemoet. BHC Dienstverlening beschikt over professionele schoonmaakapparatuur en veilige schoonmaakmiddelen. Wij maken uitsluitend gebruik van schoonmaakproducten van de hoogste standaard en op alle mogelijke manieren proberen wij het milieu te ontzien. Ons kantoor bevindt zich in Nijmegen, maar zoals u van een professioneel schoonmaakbedrijf mag verwachten, werken wij door heel Nederland.

Voordelen

Het beste resultaat

Heb je geen tijd of zin om zelf schoon te maken? Of beschik je niet over de juiste kennis, materialen en middelen om het gewenste resultaat te bereiken? Dan is het te overwegen om een professionele schoonmaker in te huren.

Flexibel

Wij hebben inmiddels veel ervaring opgedaan met schoonmaken tijdens kantooruren. Na kantoortijd kunnen de lichten uit en kan de beveiliging in werking worden gesteld. Dat levert een besparing en een groter gevoel van zekerheid op.

Schoonmaakbedrijf met ervaring

BHC Dienstverlening is een schoonmaakbedrijf met veel ervaring. Door onze klanten goede service te leveren heben wij een zeer goede reputatie opgebouwd dat zeer hoog staat aangeschreven in Nijmegen en omgeving. 

Betaalbaar schoonmaakbedrijf

Bent u op zoek naar een goed schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van uw bedrijf, met topkwaliteit tegen scherp prijs? Kwaliteit betekent voor ons schoonmaakbedrijf meer dan goed poetsen.

Persoonlijk contact

Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding vanaf het begin tot aan het eind van het contract en brengen u graag een offerte op maat uit.

Milieuvriendelijk

Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakproducten en op alle mogelijke manieren proberen wij het milieu te ontzien. Hierbij kunt u denken aan waterbesparende methoden en het gescheiden inzamelen van afval.

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Pius XII Straat 63
6602 BE Wijchen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Werken bij BHC Dienstverlening

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

Waar kunnen we u mee helpen?

Team BHC Dienstverlening

Heb je een vraag, een opmerking of wil je meer weten over onze diensten? Of wil je kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar de diensten van BHC Dienstverlening? Laat het ons weten via het formulier.

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Pius XII Straat 63
6602 BE Wijchen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Vraag een offerte aan

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

Vraag jouw offerte aan

Op zoek naar een schoonmaakpartner die niet alleen scherp is op haar dienstverlening, maar ook op die van jou? Wij zijn graag die partner die samen met jou proactief innoveert.

We zijn benieuwd naar jouw (schoonmaak)wensen en gaan hierover graag met je in gesprek. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je gewoon even kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar BHC en het werk dat we voor je kunnen doen? Of heb je een vraag, opmerking of idee? Vul hiervoor ons contactformulier in.

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsgegevens
Waar kunnen we je mee helpen?