Schoonmaak in de logistiek

Schoonmaak in de logistiek is van cruciaal belang om een hygiënische en veilige werkomgeving te handhaven. Wij zijn een waardevolle partner om deze taken uit te voeren, aangezien wij de expertise en ervaring hebben om professionele schoonmaakdiensten te leveren.

De voordelen van BHC Dienstverlening

  1. Verbeterde werkomgeving: Een schone en georganiseerde werkomgeving bevordert de productiviteit en efficiëntie van werknemers. Het zorgt ervoor dat het personeel zich prettiger voelt en zich beter kan concentreren op hun taken.

  2. Verlengde levensduur van apparatuur en infrastructuur: In logistieke faciliteiten worden vaak dure machines, apparatuur en magazijnrekken gebruikt. Regelmatige schoonmaak en onderhoud kunnen de levensduur van deze investeringen verlengen door slijtage en ophoping van vuil te verminderen.

  3. Veiligheid bevorderen: Een schone werkomgeving vermindert het risico op ongevallen, zoals valpartijen en struikelen. 

  4. Flexibiliteit en aanpasbaarheid: Wij kunnen onze dienstverlening aanpassen aan de behoeften van de logistieke faciliteit. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaak, periodieke dieptereiniging of specifieke taken, wij helpen u!
  5. Positieve indruk op klanten en bezoekers: Een schone en georganiseerde logistieke faciliteit kan een positieve indruk achterlaten op klanten, bezoekers en zakenpartners, wat kan bijdragen aan een goede reputatie van het bedrijf.

Waar kunnen wij u mee helpen

  1. Algemene schoonmaak: BHC Dienstverlening kan dagelijks of regelmatig schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, zoals stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van bureaus, stoelen en andere oppervlakken, het legen van prullenbakken en meer. Een schone werkomgeving bevordert de productiviteit en het welzijn van het personeel.

  2. Magazijnreiniging: Logistieke magazijnen kunnen snel vuil en stoffig worden door het laden en lossen van goederen. Wij kunnen helpen bij het reinigen van magazijnruimtes, planken, opslaggebieden en andere faciliteiten om een ordelijke en hygiënische omgeving te behouden.

  3. Sanitaire voorzieningen: BHC Dienstverlening kan de verantwoordelijkheid nemen voor het schoonmaken en desinfecteren van toiletten en andere sanitaire voorzieningen in de logistieke faciliteit, waardoor de gezondheid en het comfort van medewerkers worden bevorderd.

  4. Vloeronderhoud: In een logistieke omgeving kunnen vloeren snel slijten door het zware verkeer van voertuigen en vrachtwagens. Wij kunnen zorgen voor regelmatig vloeronderhoud, zoals stofzuigen, dweilen en het aanbrengen van beschermende coatings om de levensduur van de vloeren te verlengen.

Team BHC Dienstverlening

Heb je een vraag, een opmerking of wil je meer weten over onze diensten? Of wil je kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar de diensten van BHC Dienstverlening? Laat het ons weten via het formulier.

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Emilia van Nassaustraat 20
6602 GW Wijchen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Vraag een offerte aan

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Emilia van Nassaustraat 20
6602 GW Wijchen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Werken bij BHC Dienstverlening

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

Vraag jouw offerte aan

Op zoek naar een schoonmaakpartner die niet alleen scherp is op haar dienstverlening, maar ook op die van jou? Wij zijn graag die partner die samen met jou proactief innoveert.

We zijn benieuwd naar jouw (schoonmaak)wensen en gaan hierover graag met je in gesprek. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je gewoon even kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar BHC en het werk dat we voor je kunnen doen? Of heb je een vraag, opmerking of idee? Vul hiervoor ons contactformulier in.

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsgegevens
Waar kunnen we je mee helpen?