Schoonmaak in hotels

Schoonmaak in hotels is een veelvoorkomende praktijk in de horeca-industrie. Hotels hebben vaak grote en complexe ruimtes die regelmatig moeten worden schoongemaakt om een schone, gastvrije omgeving te behouden voor hun gasten. Het uitbesteden van de schoonmaak aan een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf zoals BHC Dienstverlening kan vele voordelen bieden.

De voordelen van BHC Dienstverlening

  1. Professionaliteit: Het personeel van BHC Dienstverlening is goed opgeleid en is ervaren bekend is met de specifieke schoonmaakbehoeften van hotels. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van verschillende ruimtes, waaronder kamers, lobby’s, gangen, restaurants en andere gemeenschappelijke ruimtes.

  2. Efficiëntie: Wij hebben de juiste uitrusting, materialen en schoonmaakmethoden om taken efficiënt uit te voeren. Dit kan resulteren in een snellere en grondigere schoonmaak dan wanneer het hotel zelf verantwoordelijk zou zijn.

  3. Flexibiliteit: Wij kunnen onze dienstverlening afstemmen op de behoeften van het hotel. Wij kunnen dagelijkse schoonmaakdiensten aanbieden, maar ook tijdelijke hulp bieden tijdens drukke periodes of evenementen.

  4. Regelmatig onderhoud: Wij werken meestal volgens een vast schema, zodat het hotel altijd schoon is en gasten kunnen genieten van een aangenaam verblijf.

Uitleg schoonmaak in hotels

  1. Inhuren van BHC Dienstverlening: Hotels werken vaak samen met professionele schoonmaakbedrijven zoals BHC Dienstverlening om de schoonmaakdiensten uit te voeren. Wij zijn gespecialiseerd in het schoonmaken van hotels en hebben goed opgeleid personeel met ervaring in de horecasector.

  2. Schoonmaakschema: BHC Dienstverlening en het hotel stellen samen een schoonmaakschema op. Hierin worden de specifieke schoonmaaktaken, frequentie van de schoonmaak en tijdstippen waarop de schoonmaak plaatsvindt vastgelegd. Het schema kan variëren afhankelijk van de grootte van het hotel, het aantal kamers, seizoensgebonden drukte en speciale evenementen.

  3. Openbare ruimtes: Naast de hotelkamers worden ook de openbare ruimtes gereinigd. Dit omvat lobby’s, gangen, restaurants, vergaderzalen, fitnesscentra, zwembaden en andere gemeenschappelijke ruimtes. Vuilnisbakken worden geleegd, vloeren worden gereinigd en oppervlakken worden afgeveegd.

Team BHC Dienstverlening

Heb je een vraag, een opmerking of wil je meer weten over onze diensten? Of wil je kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar de diensten van BHC Dienstverlening? Laat het ons weten via het formulier.

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Emilia van Nassaustraat 20
6602 GW Wijchen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Vraag een offerte aan

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Emilia van Nassaustraat 20
6602 GW Wijchen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Werken bij BHC Dienstverlening

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

Vraag jouw offerte aan

Op zoek naar een schoonmaakpartner die niet alleen scherp is op haar dienstverlening, maar ook op die van jou? Wij zijn graag die partner die samen met jou proactief innoveert.

We zijn benieuwd naar jouw (schoonmaak)wensen en gaan hierover graag met je in gesprek. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je gewoon even kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar BHC en het werk dat we voor je kunnen doen? Of heb je een vraag, opmerking of idee? Vul hiervoor ons contactformulier in.

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsgegevens
Waar kunnen we je mee helpen?