Tapijt reinigen

Vloeren zijn een verzamelplaats van vuil en stof. Het schoonhouden hiervan is vaak een moeilijke opdracht en vraagt om de juiste aandacht. BHC Dienstverlening heeft medewerkers met moderne middelen en apparatuur, die gespecialiseerd zijn in tapijt reinigen in uw kantoorpand. Naast tapijt reinigen kunnen we voor u ook vloeronderhoud verzorgen. 

Voordelen tapijt reinigen

  1. Verbeterde luchtkwaliteit: Tapijten en meubels kunnen stof, allergenen en andere verontreinigingen vasthouden. Professionele reiniging verwijdert deze deeltjes, waardoor de luchtkwaliteit in uw huis of kantoor wordt verbeterd, wat vooral gunstig is voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.

  2. Verlenging van de levensduur: Regelmatige reiniging helpt bij het behouden van de kwaliteit en levensduur van tapijten en meubels. Door vuil, vlekken en slijtage te verwijderen, kunnen ze langer meegaan en er langer als nieuw uitzien.

  3. Grondige reiniging: BHC Dienstverlening beschikt over geavanceerde apparatuur en reinigingsmethoden om diep in de vezels van het tapijt en de stoffering van meubels te reinigen. Dit zorgt voor een grondige reiniging die met huishoudelijke middelen niet altijd haalbaar is.

  4. Vlekverwijdering: Hardnekkige vlekken en morsingen kunnen de uitstraling van tapijten en meubels aantasten. BHC Dienstverlening heeft de expertise om verschillende soorten vlekken effectief te verwijderen, waardoor uw tapijten en meubels er weer als nieuw uitzien.

  5. Geurverwijdering: Tapijten en meubels kunnen ongewenste geurtjes vasthouden, vooral als er zich gemorste vloeistoffen in hebben genesteld. Professionele reiniging kan deze geuren effectief neutraliseren, waardoor uw interieur weer fris ruikt.

Tapijt reinigen: droge methode

Bij tapijt reinigen met de droge methode wordt poeder gebruikt dat wordt ingeborsteld. Het vuil bindt zicht aan het poeder en wordt vervolgens opgezogen. Voordeel van tapijt reinigen met deze methode is dat de ruimte snel weer gebruiksklaar is. Nadeel is dat er wat poeder in het tapijt kan achterblijven, waardoor het tapijt wat sneller vuil kan worden.

Tapijt reinigen: natte methode

Bij het tapijt reinigen met de natte methode wordt het tapijt eerst gestofzuigd met een borstelmachine. Daarna sprayen we schoonmaakmiddel over het tapijt. Onder druk injecteren we daarna (heet) water in het tapijt dat meteen weer wordt opgezogen waardoor het losgeweekte vuil wordt meegenomen. Voordeel van tapijt reinigen met deze methode is een optimale reiniging, maar het duurt wel langer voor het tapijt weer beloopbaar is.

Team BHC Dienstverlening

Heb je een vraag, een opmerking of wil je meer weten over onze diensten? Of wil je kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar de diensten van BHC Dienstverlening? Laat het ons weten via het formulier.

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Kerkenbos 1018
6546 BA Nijmegen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Vraag een offerte aan

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Kerkenbos 1018
6546 BA Nijmegen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Werken bij BHC Dienstverlening

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

Vraag jouw offerte aan

Op zoek naar een schoonmaakpartner die niet alleen scherp is op haar dienstverlening, maar ook op die van jou? Wij zijn graag die partner die samen met jou proactief innoveert.

We zijn benieuwd naar jouw (schoonmaak)wensen en gaan hierover graag met je in gesprek. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je gewoon even kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar BHC en het werk dat we voor je kunnen doen? Of heb je een vraag, opmerking of idee? Vul hiervoor ons contactformulier in.

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsgegevens
Waar kunnen we je mee helpen?