Schoonmaak in de tandheelkunde

Schoonmaak in de tandheelkunde is van cruciaal belang om een schone en hygiënische omgeving te behouden voor patiënten en tandheelkundig personeel. In tandheelkundige praktijken en klinieken wordt dagelijks veel gebruikgemaakt van diverse apparatuur, instrumenten en oppervlakken. Deze moeten regelmatig worden gereinigd en gedesinfecteerd om de verspreiding van ziektekiemen en infecties te voorkomen.

Het schoonmaakproces in de tandheelkundige setting kan complex zijn en vereist specifieke kennis over de gebruikte materialen en apparatuur, evenals de juiste technieken voor reiniging en desinfectie. Daarom kiezen veel tandheelkundige praktijken ervoor om samen te werken met BHC Dienstverlenig. wij hebben ervaring in het schoonmaken van medische en gezondheidszorgomgevingen.

Wij zijn gespecialiseerd in de tandheelkunde en hebben goed opgeleide medewerkers hebben die bekend zijn met de specifieke vereisten van deze sector.

De voordelen van BHC Dienstverlening

  1. Expertise en ervaring: BHC is gespecialiseerd in schoonmaken in de zorgsector en heeft uitgebreide ervaring in het schoonmaken van medische faciliteiten. Wij begrijpen de specifieke schoonmaakbehoeften van ziekenhuizen, klinieken en zorginstellingen, inclusief de noodzaak van een grondige desinfectie om verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.

  2. Kwaliteitsstandaarden: Wij hanteren strikte kwaliteitsstandaarden en protocollen om ervoor te zorgen dat alle schoonmaaktaken grondig worden uitgevoerd. Dit verzekert dat de zorgomgeving schoon en hygiënisch blijft voor zowel patiënten als personeel.

  3. Gebruik van geschikte schoonmaakmiddelen: Wij beschikken over de juiste schoonmaakmiddelen en apparatuur die geschikt zijn voor de zorgomgeving. Wij kennen de juiste desinfectiemiddelen en procedures om bacteriën en virussen effectief te bestrijden zonder schadelijke residuen achter te laten.

Welke taken voeren wij uit

  1. Reiniging en desinfectie van behandelkamers: Wij reinigen de behandelkamers grondig en desinfecteren, inclusief het schoonmaken van de stoel, het reinigen van oppervlakken en het desinfecteren van instrumenten.

  2. Reiniging van wachtruimtes en ontvangstruimtes: De wachtruimtes zijn vaak de eerste indruk die patiënten krijgen van de tandartspraktijk. Wij zorgen ervoor dat deze ruimtes netjes en gastvrij zijn.

  3. Reiniging van sanitair: De toiletten en badkamers in de tandartspraktijk worden regelmatig gereinigd en gedesinfecteerd om de verspreiding van ziektekiemen te voorkomen.

  4. Periodieke dieptereiniging: Naast dagelijkse schoonmaak voeren wij ook periodieke dieptereiniging uit, bijvoorbeeld door het reinigen van tapijten, het desinfecteren van airconditioning- en ventilatiesystemen, en het onderhouden van de tandheelkundige apparatuur.

Team BHC Dienstverlening

Heb je een vraag, een opmerking of wil je meer weten over onze diensten? Of wil je kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar de diensten van BHC Dienstverlening? Laat het ons weten via het formulier.

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Kerkenbos 1018
6546 BA Nijmegen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Vraag een offerte aan

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Kerkenbos 1018
6546 BA Nijmegen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Werken bij BHC Dienstverlening

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

Vraag jouw offerte aan

Op zoek naar een schoonmaakpartner die niet alleen scherp is op haar dienstverlening, maar ook op die van jou? Wij zijn graag die partner die samen met jou proactief innoveert.

We zijn benieuwd naar jouw (schoonmaak)wensen en gaan hierover graag met je in gesprek. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je gewoon even kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar BHC en het werk dat we voor je kunnen doen? Of heb je een vraag, opmerking of idee? Vul hiervoor ons contactformulier in.

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsgegevens
Waar kunnen we je mee helpen?