Specialistische schoonmaak

Een schoonmaakbedrijf speelt een cruciale rol bij het waarborgen van een schone en hygiënische omgeving voor diverse faciliteiten, zoals kantoren, scholen, ziekenhuizen, en industriële locaties. Naast de reguliere schoonmaakdiensten omvat het takenpakket van een BHC Dienstverlening ook specialistisch onderhoud. Dit omvat een breed scala aan gespecialiseerde diensten die verder gaan dan de dagelijkse schoonmaakroutine en die essentieel zijn om de levensduur van de infrastructuur en het meubilair te verlengen, de veiligheid te waarborgen en een optimale werkomgeving te behouden.

De voordelen van dieptereiniging

  1. Expertise en ervaring: BHC Dienstverlening heeft personeel dat getraind is in het uitvoeren van gespecialiseerde schoonmaaktaken. Ze hebben de nodige expertise en ervaring om complexe en delicate reinigingsopdrachten aan te pakken, zoals het reinigen van tapijten, glasbewassing op hoogte, gevelreiniging, vloeronderhoud, enzovoort.

  2. Geavanceerde apparatuur en technieken: Wij beschikken over geavanceerde schoonmaakapparatuur en -technieken die niet altijd beschikbaar zijn bij reguliere schoonmaakdiensten. Deze geavanceerde middelen stellen hen in staat om effectiever en efficiënter schoon te maken, wat resulteert in een betere reinigingskwaliteit.

  3. Specifieke reinigingsmiddelen: Bij specialistisch onderhoud is het vaak nodig om gebruik te maken van specifieke reinigingsmiddelen die niet altijd standaard in huiselijke schoonmaakproducten te vinden zijn. Deze specialistische producten kunnen effectiever zijn bij het verwijderen van moeilijke vlekken, kalkaanslag, olie en andere hardnekkige vervuiling.

Wat doen we bij dieptereiniging

  1. Vloeronderhoud: BHC Dienstverlening gebruikt gespecialiseerde technieken om verschillende soorten vloeren te onderhouden, zoals tapijt, tegels, houten vloeren, marmer, enz. Dit kan het verwijderen van vlekken, polijsten, strippen en opnieuw aanbrengen van vloercoatings omvatten.

  2. Glasbewassing: Het schoonmaken van ramen op grote hoogtes of moeilijk bereikbare plaatsen vereist speciale apparatuur, zoals hoogwerkers, touwtechnieken of telescopische glasbewassingssystemen.

  3. Gevelreiniging: Het reinigen van de buitenkant van gebouwen, inclusief het verwijderen van vuil, graffiti of atmosferische vervuiling, kan worden uitgevoerd met behulp van hogedrukreinigers, chemische reinigingsmiddelen en andere technieken.

Team BHC Dienstverlening

Heb je een vraag, een opmerking of wil je meer weten over onze diensten? Of wil je kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar de diensten van BHC Dienstverlening? Laat het ons weten via het formulier.

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Emilia van Nassaustraat 20
6602 GW Wijchen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Vraag een offerte aan

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Emilia van Nassaustraat 20
6602 GW Wijchen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Werken bij BHC Dienstverlening

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

Vraag jouw offerte aan

Op zoek naar een schoonmaakpartner die niet alleen scherp is op haar dienstverlening, maar ook op die van jou? Wij zijn graag die partner die samen met jou proactief innoveert.

We zijn benieuwd naar jouw (schoonmaak)wensen en gaan hierover graag met je in gesprek. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je gewoon even kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar BHC en het werk dat we voor je kunnen doen? Of heb je een vraag, opmerking of idee? Vul hiervoor ons contactformulier in.

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsgegevens
Waar kunnen we je mee helpen?