Algemene voorwaarden

Schoonmaakbedrijf BHC Dienstverlening

BHC Dienstverlening streeft ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden op het gebied van schoonmaak en onderhoud. We werken met professionele en ervaren medewerkers die ervoor zorgen dat onze klanten tevreden zijn met de geleverde diensten.

Onze prijzen zijn transparant en we streven ernaar om onze klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. We begrijpen dat betalingen soms te laat kunnen zijn, maar we vragen onze klanten om onze facturen tijdig te betalen, anders worden er incassokosten in rekening gebracht.


1. BHC Dienstverlening levert diensten op het gebied van schoonmaak en onderhoud.
2. Prijzen zijn exclusief BTW, tenzij anders vermeld.
3. Betaling dient binnen 8 dagen na factuurdatum te geschieden.
4. Bij te late betaling worden incassokosten in rekening gebracht.
5. BHC Dienstverlening is niet aansprakelijk voor schade of verlies van eigendommen.
6. BHC Dienstverlening is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuist gebruik van de geleverde diensten.
7. Op alle overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing.
8.Een andere belangrijke regel is dat we altijd open staan voor feedback van onze klanten. We willen er zeker van zijn dat we aan jouw verwachtingen voldoen en dat we onze diensten voortdurend verbeteren.

Als je vragen hebt over onze diensten of algemene voorwaarden, neem dan gerust contact op met ons klantenserviceteam. We helpen je graag!!

Vraag jouw offerte aan

Op zoek naar een schoonmaakpartner die niet alleen scherp is op haar dienstverlening, maar ook op die van jou? Wij zijn graag die partner die samen met jou proactief innoveert.

We zijn benieuwd naar jouw (schoonmaak)wensen en gaan hierover graag met je in gesprek. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je gewoon even kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar BHC en het werk dat we voor je kunnen doen? Of heb je een vraag, opmerking of idee? Vul hiervoor ons contactformulier in.

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsgegevens
Waar kunnen we je mee helpen?