Glasbewassing

Glasbewassing is echt een vak apart. Bij BHC werken wij met glazenwassers met een jarenlange ervaring waar veel klanten erg tevreden over zijn. Wij staan dan ook garant voor een goede service en een hoge kwaliteit van onze diensten. U kunt onze glazenwasserij voor uw kantoorpand in de gehele regio Wijchen inschakelen. 

Glasbewassing met telescoop

Als er geen ladders of hoogwerkers gebruikt kunnen worden doen we glasbewassing door middel van het Telewash-systeem. Ramen en gevels kunnen wij tot op een hoogte van 13 meter streeploos bewassen. 

Dit systeem maakt gebruik van gedemineraliseerd water. Dit is leidingwater waaruit alle toevoegingen zoals kalk en mineralen worden gefilterd. Hierdoor wordt het vuil oplossend vermogen van het water verhoogd en droogt het na gebruik streeploos op.

Glasbewassing met ladders en hoogwerkers

Om glasbewassing veilig en voortvarend te kunnen doen, beschikken onze teams over goedgekeurde ladders en hoogwerkers.

Glasbewassing: veiligheidseisen

Glasbewassing vind vaak plaats op grote hoogtes. De glazenwassers waar we mee samen werken, werken volgens de richtlijnen van veilig werken op hoogte en zijn allen in het bezit van het diploma basisveiligheid VCA 

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Kerkenbos 1018
6546 BA Nijmegen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Werken bij BHC Dienstverlening

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

Team BHC Dienstverlening

Heb je een vraag, een opmerking of wil je meer weten over onze diensten? Of wil je kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar de diensten van BHC Dienstverlening? Laat het ons weten via het formulier.

BHC Dienstverlening

T  024-212 27 29
info@bhcdienstverlening.nl

Kerkenbos 1018
6546 BA Nijmegen

Werken bij BHC Dienstverlening

Klik op werken bij en solliciteer direct!

Vraag een offerte aan

Ga naar offerte aanvragen en vul je gegevens in!

Vraag jouw offerte aan

Op zoek naar een schoonmaakpartner die niet alleen scherp is op haar dienstverlening, maar ook op die van jou? Wij zijn graag die partner die samen met jou proactief innoveert.

We zijn benieuwd naar jouw (schoonmaak)wensen en gaan hierover graag met je in gesprek. Vraag vrijblijvend een offerte aan en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Wil je gewoon even kennismaken, omdat je nieuwsgierig bent naar BHC en het werk dat we voor je kunnen doen? Of heb je een vraag, opmerking of idee? Vul hiervoor ons contactformulier in.

Persoonlijke gegevens
Bedrijfsgegevens
Waar kunnen we je mee helpen?